073-650 73 39 info@hoffmannbygg.se

Vi hjälper dig med alla byggprojekt!

Hoffmann Bygg hjälper dig med helheten oavsett vad du har för byggprojekt. Vi är din enda kontakt som ser till att jobbet är klart när det ska!

Renovering, om- och tillbyggnad!

Vi gör alla storlekar på jobb, såväl ute som inne. Vår egen specialitet är snickeriarbeten, men i vårt nätverk har vi hantverkare i alla yrkeskategorier att tillgå.

Hoffmann Bygg erbjuder allt inom bygg: om- och tillbyggnader, renovering och underhåll. Vi gör även mindre nybyggnationer, som exempelvis friggebodar, carportar, garage, förråd och liknande. Specialitet är snickeriarbete, men genom vårt nätverk har vi kontakter med elektriker, målare, mattläggare och VVS. Vi erbjuder därmed totalentreprenad inom bygg – vi är din enda kontakt och vi ser till att allt blir gjort som det ska och när ska.

Snickeriarbete

Vi utför alla förekommande arbeten inom snickeri. Allt från att byta vindskivor till att bygga om hela ditt kök, byta fönster, tilläggsisolera, slå ihop två rum till ett. Oavsett vad du har för projekt – fråga oss!

Takarbeten

Vi hjälper dig med helheten i ditt byggprojekt. Det vi inte gör själva, fixar vi genom samarbete med specialister inom olika områden, t. ex. takläggare.

Golvläggning

Vi renoverar, slipar, underhåller och byter alla typer av golv. Allt från massiva trägolv till parkett, laminat, plastmatta med mera. Vi samarbetar med mattläggare som har våtrumsbehörighet för arbete i exempelvis badrum och tvättstuga.

Elektriker

Genom vårt nätverk har vi kontakt med elektriker som utför allt från enklare småjobb till större elinstallationer, även renovering av elinstallationer i äldre hus.

Målare

Vi samarbetar med måleriföretag som gör allt från fasadmålning till inomhusarbeten. Hoffman Bygg tar ansvar för helheten och handlar upp alla ingående tjänster. Enkelt för dig med en kontakt som garanterar när jobbet är klart!

Kakel och klinker

Badrum, kök, tvättstuga – vi fixar ytskikten i alla rum. Vi har samarbete med kakelsättare och murare och ger dig full valfrihet när det gäller materialval.

Hoffmann Bygg arbetar med full transparens. Även om vi tar hand om helheten med snickeriarbetet och köper in tjänster från andra hantverkare är vi öppna med om vem som gör jobbet och exakt vad det kostar.

Vi är mycket måna om att arbeten utförs när det är sagt och att de är klara i tid. Med mer än 30 års erfarenhet ser vi till att saker blir gjorda i tid!

Vill du som uppdragsgivare hjälpa till med visst arbete själv eller finnas tillhands som hantlangare är vi öppna för det. Det är du som anlitar oss och det är du som bestämmer. På så sätt kan du också spara in en del av byggkostnaden i ditt projekt.

 

Sätt igång ditt byggprojekt nu. Hör av dig till oss!

 

KONTAKTA OSS!