073-650 73 39 info@hoffmannbygg.se

Serviceavtal för fritidshus och villor

Hoffmann Bygg erbjuder serviceavtal för fritidshus och villor. Perfekt för dig som behöver tillsyn under kortare och längre perioder.

Tillsyn av ditt fritidshus till fast månadspris!

Vi arbetar i området kring västra Småland, östra Västergötland samt norra Halland.

Året runt – eller kortare eller längre perioder!

Vi har avtal som sträcker som över hela året, men också korttidsavtal. Valet är ditt!

Hoffmann Bygg erbjuder serviceavtal för fritidshus och villor under längre och kortare perioder – eller löpande avtal. Kanske har du ett fritidshus som du besöker under sommaren och någon enstaka gång under året. Visst vore det tryggt om någon tittar till det, klipper gräset, räfsar löv och skottar, så att det ser bebott ut. Då kan du koppla av när du kommer, i stället för att göra trädgårdsarbete. Dessutom minskar risken för inbrott om huset ser bebott ut. Vi kan ha invändig tillsyn, så att du har koll på att det inte sker någon vattenläcka, frysskador eller annat på din fastighet.

Även du som villaägare kan teckna vårt serviceavtal. Kanske ska du på långsemester och vill att vi tittar till huset, klipper gräset eller skottar snö under några veckor eller någon månad.

I vårt åtagande ingår dokumentation, där du löpande får information om vad vi gjort och när. En trygghet för både dig och oss. Hur ofta vi ska titta till ditt fritidshus eller villa bestämmer du.

Gräsklippning och trädgård

Vi klipper gräset, räfsar löv och klipper buskar och beskär träd – allt efter önskemål, Vi gör en utvändig tillsyn runt huset, kollar att allt ser ut som det ska.

Fastighetsservice

Efter önskemål hjälper vi även till med exempelvis rengöring av hängrännor och andra fastighetsrelaterade tjänster. Vi kan även göra invändig tillsyn av ditt hus.

Snöskottning

Att få det skottat vid fritidshuset under vintertid gör att det ser bebott ut och minsken för inbrott minskar. Kanske ska du fira jul i ditt fritidshus, då kan vi se till att det är nyskottat och att värmen är påslagen när du kommer.

Våra tjänster erbjuder vi alltid till ett fast månadspris. Tillsyns- och underhållsintervall är alltid efter vad kunden önskar. Har du ett löpande avtal är uppsägningstiden bara en månad.

Vårt arbetsområde

Vi arbetar med serviceavtal för fritidshus och villor i norra Halland, östra delarna av Västergötland och västra Småland. Se karta. Ligger din fastighet på gränsen eller strax utanför, kontakta oss för information.

Klicka på bilden för förstoring.

 

Vi kan titta till ditt hus redan i nästa vecka. Hör av dig till oss!

 

KONTAKTA OSS!